The beauty director

BROW & LASHSTYLING

EPILEREN & THREADEN | VERVEN | BROWLMINATION | LASHLIFT

Kom voor de mooiste brows & lashes naar The beauty director in Amsterdam en laat jouw gezicht er weer sprekend uitzien! T.B.D maakt van jou brows altijd een natuurlijke shape. Er wordt heel duidelijk gekeken naar wat bij jou gezicht past, en vooral wat jij zelf graag wilt. Strevend naar een unieke look waar jij je comfortabel bij voelt! Elke brow shape is uniek, net zoals jij dat bent! 

THREADEN & EPILEREN

Bij threaden* worden ongewenste haartjes weggehaald met een touwtje. Deze techniek komt oorspronkelijk uit india en het middenoosten en wordt daar al eeuwen toegepast. Ook in het westen is threading inmiddels een groot succes. Het is eigenlijk de mooiste & snelste techniek om mooie vormen te kunnen creëren. Het is een nauwkeurige behandeling waarbij zelfs de kleinste donshaartjes worden weggewerkt. Wij zullen nooit iets weghalen wat jij niet wilt en streven naar unieke brows, net zoals jij zelf ook uniek bent!


*Deze behandeling wordt uitgevoerd met organisch katoen draad. Zacht, zonder chemicaliën en perfect voor sensitive skin


BROWLAMINATION

De browhype van deze tijd! 

Met speciale lotions worden de wenkbrauwhaartjes in de juiste richting gekamd, wat een paar weken blijft zitten. Ook mooi te combineren met threading en verven. Browlamination creëert een vollere en mooi gestylde look!

WENKBRAUWEN & LASHES VERVEN

Een mooie betaalbare behandeling die meer uitstraling & volheid creëert voor wimpers & wenkbrauwen. Voeg een extra dimensie toe aan jouw look! Blijft tot 4 weken zitten, afhankelijk van de haartjes.


LASHLIFT

Lashlift is een geweldig alternatief voor wimperextensions. Bij deze behandelingen zien jou wimpers eruit alsof ze net zijn gekruld met een wimper tang. Langdurige lang gekrulde wimpers wat 4-6 weken aanhoudt.  

CONTACT


Willem Schoutenstraat 48
1057 DP, Amsterdam

info@thebeautydirector.com

+31 6 25 09 32 83 

" Ready? Set, Glow! "

OPENINGSUREN

Maandag
Gesloten
Dinsdag - Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Gesloten